Μηχανικός με εμπειρία άνω των 20 ετών

Νίκος ΤζήμτσοςΟ μηχανικός Νίκος Τζήμτσος 40 ετών,  έχει εμπειρία πάνω από 20 χρόνια σε συνεργεία μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων στην Ελλάδα και στη Γερμανία.

Σπουδές-μετεκπαίδευση

Απόφοιτος της Σιβιτανίδειου Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής, τεχνικός αυτοκινήτων.

Από το 2002 έχει παρακολουθήσει τεχνικά σεμινάρια KTM-Ducati (2002), τεχνικά σεμινάρια Injection system Ducati Desmo (2004), τεχνικά σεμινάρια σε δυναμόμετρα της εταιρίας Dynojet Dynamometer στην Ολλάνδια (2005), τεχνικά σεμινάρια Injection system SYM (2009), τεχνικά σεμινάρια SYM Quadlander 600cc 4×4 (2010), τεχνικά σεμινάρια Quadro 350 3-wheel drive στα Τρίκαλα (2012), τεχνικά σεμινάρια SYM Maxsym 400i ABS (2012), τεχνικά σεμινάρια Κλιματισμός/Air Condition αυτοκινήτων (2017) στη Γερμανία και τεχνικά σεμινάρια Gutmann Διαγνωστικό μηχάνημα αυτοκινήτων στη Γερμανία (2018).

Εργασιακή εμπειρία

Από το Σεπτέμβριο του 1999 μέχρι τον Ιούνιο του 2006 ήταν μηχανικός μοτοσυκλετών, KTM-DUCATI-CAGIVA-HUSQVARNA, στην Αθήνα. Ειδικότερα, απέκτησε εμπειρία:

1- Service Μοτοσυκλετών

2- Υπεύθυνος επισκευής κινητήρων και πλαισίων μοτοσυκλετών

3- Υπεύθυνος εξυπηρέτησης και πώληση ανταλλακτικών

4- Υπεύθυνος τεχνικής υποστήριξης στις μεταφορικές εταιρείες UPS, INTERATTICA σχετικά στις Piaggio μοτοσυκλέτες

5- Εξυπηρέτηση πελατών.

Από τον Οκτώβριο του 2009 έως το Δεκέμβριο του 2013, διετέλεσε τεχνικός προϊστάμενος, SYM-MODENAS-DAYANG-QUADRO.

Πιο αναλυτικά:

– Τεχνικός προϊστάμενος της εταιρείας στην Αττική

– Τεχνική ευθύνη και οργάνωση για όλα τα συνεργαζόμενα συνεργεία της εταιρείας στην Αττική σε όλα τα θέματα εγγυήσεων

– Τεχνική Υποστήριξη για τη βελτίωση των μοντέλων μέσα από προτάσεις και ιδέες για τις τεχνικές πτυχές, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας σε όλες τις μοτοσικλέτες

– Τεχνικός Υπεύθυνος για την διοργάνωση σεμιναρίων κατάρτισης των συνεργαζόμενων συνεργείων

– Τεχνικός Υπεύθυνος εξυπηρέτησης και υπεύθυνος επίλυσης προβλημάτων, σε τηλεφωνική και προσωπική επικοινωνία με καταναλωτές.

Από τον Απρίλιο του 2014 έως τον Ιούλιο του 2015 διετέλεσε μηχανικός Μοτοσυκλετών, Zweirad Technik Schielmann GmbH, στο Αμβούργο της Γερμανίας. Service,επισκευή και γενικούς ελέγχους σε Suzuki,Piaggio και Kymco(Scooters und ATV’s).

Από τον Ιούλιο του 2016 έως τον Μάρτιο του 2017 τεχνικός Αυτοκινήτων, KFZ Don Felstehause, στην περιοχή Stelle στην πόλη Winsen Luhe της Γερμανίας. Service, επισκευές, αντικατάσταση ελαστικών, ευθυγράμμιση και έλεγχος ΚΤΕΟ.

Από τον Αύγουστο του 2017 μέχρι τον Ιούνιο του 2018 ήταν τεχνικός αυτοκινήτων Unfall und Lackier Zentrum GmbH στην πόλη Winsen Luhe  της Γερμανίας. Service, επισκευές, αντικατάσταση ελαστικών, ευθυγραμμίσεις και φανοποιός.

Τον Ιούλιο του 2018 επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε το επόμενο βήμα, φτιάχνοντας το δικό του συνεργείο μοτοσυκλετών ntmoto επί της οδού Αναγεννήσεως 32 στον Υμηττό, το οποίο από τον Μάρτιο του 2022 μετακόμισε στη λεωφόρο Αγίας Βαρβάρας 94 στο Παλαιό Φάληρο, όπου εκτός από τις υπηρεσίες συνεργείου, μπορείτε να αγοράσετε τη νέα μοτοσυκλέτα σας, επιλέγοντας από τα νέα μοντέλα της kymco με την οποία συνεργάζεται.

Το συνεργείο του Νίκου Τζήμτσου, NTmoto, είναι εξουσιοδοτημένο από την  Mototrend στις εταιρείες Kymco, Voge και Gemini.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το βιογραφικό του στο linkedin